Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarRuime keuze in buiten zonweringHulp nodig? Siemar staat voor u klaar!
Zonnezeilen horeca
Zonnezeilen horeca
Zonnezeilen horeca
Zonnezeilen horeca

Zonnezeilen horeca

Een zonnezeil is een perfecte oplossing voor uw horeca onderneming. Met zijn prachtige designuitstraling een uniek plaatje. Door het zonnezeil met de hand of geheel automatisch in en uit te rollen, kunt u kiezen voor een grootte van 0 tot 85 m2. Met de voor ieder systeem verkrijgbare hoogteverstelling kan het zeil aan de stand van de zon worden aangepast- heel handig in de namiddag. Een zonnezeil is ook ideaal voor beschutting tegen regen en wind.

Functionaliteit
Door het zonnezeil met de hand of geheel automatisch in en uit te rollen, kunt u kiezen voor een grootte van 0 tot 85 m2. Met de voor ieder systeem verkrijgbare hoogteverstelling kan het zeil aan de stand van de zon worden aangepast- heel handig in de namiddag.

Zekerheid
Wind, storm, zware regenval - een zonnezeil van Soliday is er uitstekend tegen bestand. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde zonnezeil-systeem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Design
Doelgericht design en innovatie zijn bij de zonnezeilen van Soliday essentieel. Daarom spelen disign en materiaalkwaliteit een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de zonnezeil-systemen.


Novoferm
Soliday
Rainbow
Solamagic
Swela
Sunmaster
Dickson

Privacy