Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarRuime keuze in buiten zonweringHulp nodig? Siemar staat voor u klaar!
Terrasverwarming / heaters
Terrasverwarming / heaters
Terrasverwarming / heaters

Terrasverwarming / heaters Horeca

Terrasverwarming Nodig?

Gas of Electrisch?

Er is in de horeca een duidelijke tendens zichtbaar om het buitenseizoen langer te maken. Een van de oplossingen is het plaatsen van heaters om zo de kille dag of avond te veraangenamen. Waarom nu kiezen voor een elektrische heater met een infrarood lamp in plaats van een gasheater? In het kort komt het erop neer dat een elektrische heater je lichaam verwarmt en niet de lucht. Voor een buitentoepassing dus zuiniger.

Van gas naar elektrisch? Laat u informeren, er zijn grote besparingen mogelijk.

Solamagic

Kenmerken voor Solamagic is de brede range aan mogelijkheden. Zo zijn de stralers bijvoorbeeld verkrijgbaar, naast de drie standaard kleuren, in elke gewenste RAL kleur. Ook zijn er verschillende montagemogelijkheden, zelfs als inbouw in het plafond van de veranda.

Door de perfecte combinatie van halogeenlampen en reflectoren zijn de Solamagic infraroodstralers de meest efficiƫnte terrasverwarmers in de markt.

Heatstrip innoverende terrasverwarmer

De heatstrip is een nieuwe, energiebesparing oplossing, voor effectieve verwarming van alle overdekte Outdoor terrassen. Het mooie design en de eenvoudige, snelle ingebruikname maken de Heatstrip uniek.Swela
Soliday
Dickson
Weinor
MDTtex
Allround zonwering
Novoferm
Rainbow

Privacy